Glasskalas – pastell

Ett perfekt sommarkalas är när bra väder finns, glada gäster kommer och mycket skratt existerar.
När det är varmt är även suget efter glass stort, så varför inte kombinera dessa två?
Glasskalas. Det leder absolut till glada gäster och mätta magar.

Glasskalas i pastellfärger

Helgen som var hade vi tillsammans med @inspobyerki ett samarbete. Då hennes son fyllt tre år och skulle ha sitt allra första barnkalas, vännerna från förskolan var bjudna och solen lyste starkt på himlen. Vilket väder dem fick!

Då många barn inte gillar tårta, enligt våra erfarenheter, så gjorde hon rätt i att ha glasskalas. Då kan barnen plocka och ta vad de vill. Hon hade verkligen maximerat  ordet glasskalas, så vi förstår att hennes son och vänner var glada denna dag.

image1 (5)

Här var dessertbordet, med fyra olika glassmaker. Frukt, grädde, strössel, kex, kakor, såser och endel godis.
Hur fin var inte glassbilen som vi har i lager, den gjorde sig verkligen på kalaset och passade in med alla pastell färger.

Direktlänk: Glassbil

Sen är vi helt sålda på ballonggirlangen tillsammans med dekorationsrosetterna. Att allt matchar i olika pastell nyanser av grönt, rosa, blått och guld. Ni kommer att få ta del av hur man gör en sådan här girlang så fort vi hunnit redigera videon.
Våra godisbehållare passade perfekt till att hälla strössel i. Det ingår en liten skopa till varje behållare som är perfekt att ta smått strössel med.

Direktlänkar: Blåballonger, Miniblåballonger, Grönaballonger, Minigrönaballonger, Rosaballonger, Minirosaballonger, Konfettiballonger, Dekorationsrosetter, Godisbehållare, Cupcakes formar.

Även dukningen gick i pastell färger, och här hade det verkligen legat en tanke om att barn skulle sitta där. Partytutor, partyhattar och vackra färger. Allt för att barnen ska ha så roligt som möjligt, och det tror vi verkligen att de hade. För vem hade inte velat suttit här?

Direktlänkar: Dekorvävblå, Konfettiguld, Partytutor, Partyhattar, Engångsmuggar, Engångstallrikar, Glassbägare, Servetter, Sugrör

Efter all glass så fick alla barn, samt föräldrar, springa av sig lite socker ute. Som nämnt innan var solen framme och värmen gjorde sig påmind. Perfekt väder för att barnen ska vara ute och leka. Under lekens gång så hade Erika planerat in en konfettibomb att smälla som överraskning, oh vilken hit det blev. De jagade de små stjärnorna som kom ut. Hon använde sig av denna konfettibomb.

Det fanns även en till överraskning innan kalaset var slut, de fick besök. En stor rosa björn kom gåendes mot lekplatsen med en stor påse. Födelsedagskillen sprang fort dit och gav björnen en stor kram. Vissa barn blev lite reserverade först, men när de förstod att han hade med sig något till dem smög de sig fram. Björnen hade med sig vackra påsar med godisstrutar, såpbubblor och festis till alla barn. Snacka om lyckliga ungar!

Direktlänkar: Goodiebags, Godisstrutar, blåttsatinband

Vi kan verkligen förstå att detta kalas blev lyckat för alla. Så vackert!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s